facebook  google

Despre noi

Acum 15 ani in 1998, Mircea Ciurdar a fost poate primul care a gustat din fatza nepomenita a multinationalelor. A fost concediat fara prea multe explicatii. Asa s-a apucat de baloane , Toti prietenii au crezut ca a innebunit. S-a asociat cu fratele sau Virgil. Intreaga poveste o veti gasi pe blogul lui BALONd’OR. Pana in 2008 au ajuns cea mai importanta firma romaneasca din domeniul baloanelor.

Criza a lovit fara mila si in noi. Cu toate astea nu ne lasam. In continuare livram baloane imprimate pana la 6 culori/logo. Executam decoratii, de la cele mai simple pana la cele extrem de complicate, in mall-uri, mari centre comerciale, sedii de firme, stadioane, mine de sare etc.

De ce merita sa aruncati un ochi pe acest site ? Pentru ca noi am invatat in acesti 15 ani urmatorul lucru: baloanele sunt cel mai ieftin suport promotional pentru afacerea dvs. In plus au si proprietati magnetice : atrag clientii in afacerea dvs

 

LUCRARI DEOSEBITE

Principalul atu este calitatea imprimarilor. De la imprimari la 1 culoare/1 fata la 5 culori / 2 fete foarte multi clienti atat din tara cat si din Europa au fost incantati de lucrarile noastre. Furnizorul nostru de baloane din Austria sustine ca suntem printre cei mai buni imprimatori din Europa.

 

  • alt domeniu important de activitate sunt lucrarile de decoratii de mare anvergura.

 

  • deschiderile celor 25 magazine real - cate 15000 baloane la fiecare magazin

 

  • zeci de magazine ALTEX si MEDIAGALAXY

 

  • peste 200 magazine Orange

 

  • lansari de cateva mii de baloane la concerte: Holograf, Stefan Banica, The Mission, festivaluri de bere in aer liber

 

  • zeci de deschideri de magazine, lansari de produse, evenimente aniversare la diferite firme
  • decoratiile noastre au fost facute in toata tara, in cele mai surprinzatoare locuri: malul marii, delta, saline subterane, rezervatii de ursi in Bulgaria